Meiltä saat monipuoliset graafiset palvelut: pakkaukset, kortit, printit, kirjat, taitot, bannerit ja työpohjat – suunniteltuina ja painettuina!  

Tavoitteenamme on tehdä sinun elämäsi helpoksi. Kerro mitä tarvitset, tarjoamme sinulle ratkaisun.

Ota yhteys ja kerro tarpeesi:
hello@hartikka.net
040 5288 213 / Elisa


”Otin yhteyttä Hartikkaan kun tarvitsin postikortteja – sainkin niin paljon enemmän! Käytännössä kaikki pienen yritykseni painotuotteet ja mainosmateriaali hoituvat nopeasti, ystävällisesti, joustavasti ja luovasti yhdestä osoitteesta”
– Sari Saarinen, Saarinen Tours –


Pakkaussuunnittelu
Pakkauksella on monta tehtävää: se suojaa, myy ja kertoo tuotteen ominaisuuksista. Sillä on tärkeä tehtävä tuotteen logistiikan kannalta, sen pitää olla käytössä kätevä sekä pakatessa että loppuasiakkaan käsissä.

Suunnittelimme ja toteutimme loppukesän ja alkusyksyn 2021 aikana heinolalaiselle Elsan Ekopajalle uudet tuotepakkaukset ja monipuolisen valikoiman muita tuotteita, mm. mainoskylttejä, A3-julisteita, ilmoitus harrastelehteen ja materiaaleja varainhankintakanpanjaan. Tutustu Elsan Ekopajaan

Elsan Ekopajan pakkaukset

Taittotyöt
Taitolla tarkoitetaan kaikkea sitä, miten asiat asetellaan painopinnalle: miten otsikot, ingressit, leipäteksti, kuvatekstit, kuvat, kaaviot ja muu sisältö asetellaan ja miltä ne näyttävät. Samat asiat on pohdittavana niin käyntikortissa kuin kirjassakin.

Pöykkölästä maailmalle on Pöykön suvun historia, mutta samalla myös Rovaniemen paikallishistoriaa valaiseva yli 300-sivuinen teos. Kirjassa on paljon laadukkaita kuvia ja kiinnostavia tarinoita alkaen 1700-luvulta. Kirja valittiin Vuoden sukukirjaksi 2017. Valintaperusteissa painoi myös kirjan onnistunut ulkoasu.

Kirjan taitto

Monipuolisesti grafiikkaa

Jos ajattelet sitä, miltä yrityksesi näyttää, niin tärkeintä on tunnistettavuus. Sen pitää erottua muista ja näyttää yhtenäiseltä. Meiltä saat monenlaiset materiaalit erilaisiin ympäristöihin. Tässä esimerkissä on Saarinen Toursille tekemämme materiaalit, joissa on sekä suunnittelua että printtituotteita. Käy tutustumassa Saarinen Toursin kanssa vaikkapa kansallisromanttiseen Helsingin keskustaan!

Kuvassa suunnittelemiamme tuotteita Saarinen Toursille: Logo, sateenvarjo, autoteippaus, esitteet fin/eng, postikortit, käyntikortit, mainoskynät ja merkkaustarrat.

Logot ja yritysilmeet
Logo kertoo yrityksestä ja sen luotettavuudesta, maineesta ja tavoitteista. Ilme alkaa logosta, sen perässä seuraa muu visuaalisuus. Ilmeen yhtenäisyys on uskottavuuden tae. Lisäksi logon pitää toimia kaikissa niissä ympäristöissä, missä sitä ikinä käytetäänkin.

Kuvassa muutamia vuosien varrella suunniteltuja logoja. Sekalainen joukko, sillä jokainen on toteutettu kunkin yrityksen tarpeisiin ja niistä jokainen on aivan omanlaisensa. Osa on käytössä, osa on tarjouksia jotka eivä ole edenneet (Pintex ja LedStore) tai kilpailutöitä (Aalto).

Logo ja yritysilme

Muotoilutoimisto Hartikka oy
Päästäisenkuja 1–3, 00740 Helsinki
hello@hartikka.net
040 5288 213 / Elisa Hartikka