Taitot

Esitteet, lomakkeet, kirjat, melkein kaikkiin painotuotteisiin tarvitaan taitto. Taitolla tarkoitetaan tekstien ja kuvien asettelua sivuille. Käyntikortissa taitto on yksinkertainen, paksussa kirjassa työ onkin jo isompi. Pieni tai iso työ, teemme sen huolella asiakasta kuunnellen. Hoidamme halutessasi myös painatuksen puolestasi. 

Pyrimme siihen, että asiointi meillä on helppoa ja vaivatonta. Kerromme hinnan etukäteen, ja se pitää. Painotuotteissa hinta sisältää lähtökohtaisesti sekä suunnittelu- että tuotantokulut. Teidän ei tarvitse perehtyä painotekniikkaan, eikä kilpailuttaa erikseen suunnittelua ja painoa. Meillä on luotettavat, pitkäaikaiset kumppanit, joiden kanssa toimimme. Pienimmät painokset teemme tässä paikan päällä, ja suurimman osan isommista painoksista teemme AM Digipainossa Helsingin Hermannissa. Meillä on pitkään jatkunut, luottamuksellinen kumppanuus, joka takaa hyvän laadun ja kohtuulliset hinnat. 

Mitä tarvitset? Pistä viesti vaikka meiliin printtituotteet@hartikka.net tai soita: 040 5288 213, niin ideoidaan yhdessä!  

Takaisin suunnittelupalveluihin