Visuaalinen brändäys

Yritys, tuote, projekti tai hanke – moneen asiaan tarvitaan visuaalinen ilme, elementit, joista sen tunnistaa ja jotka ilmentävät visuaalisesti mistä on kyse. Usein se on logo ja/tai liikemerkki, usein yhdistettynä johonkin värimaailmaan. Usein myös muita elementtejä liitetään brändiin, kuten meillä esimerkiksi vihreät kuvaruudut. Saammeko ideoida teille erottuvat elementit?

Pyrimme siihen, että asiointi meillä on helppoa ja vaivatonta. Kerromme hinnan etukäteen, ja se pitää. Logon tai tunnuksen suunnittelussa teemme teille luonnokset ennen kuin päätämme kaupat. Tämä siksi, että voitte olla varmoja, että saatte juuri teidän näköisen ilmeen. Jos jostain syystä sellaista ei syntyisi, niin työstä ei laskutettaisi, eli homma jäisi silleen. Korjauskierroksista ei meillä laskuteta. 

Painotuotteissa hinta sisältää lähtökohtaisesti sekä suunnittelu- että tuotantokulut. Teidän ei tarvitse perehtyä painotekniikkaan, eikä kilpailuttaa erikseen suunnittelua ja painoa. Meillä on luotettavat, pitkäaikaiset kumppanit, joiden kanssa toimimme. Pienimmät painokset teemme tässä paikan päällä, ja suurimman osan isommista painoksista teemme AM Digipainossa Helsingin Hermannissa. Meillä on pitkään jatkunut, luottamuksellinen kumppanuus, joka takaa hyvän laadun ja kohtuulliset hinnat. Jos teillä on itsellänne lähipaino, jota haluatte käyttää, voimme toki tehdä pelkän aineiston. 

Mitä tarvitset? Pistä viesti vaikka meiliin printtituotteet@hartikka.net tai soita: 040 5288 213, niin ideoidaan yhdessä!  

Takaisin suunnittelupalveluihin