Printtituotteet

Haluaisitko teettää puotiisi tuotteita omista kuvistasi? Meiltä saat monenlaisia printtituotteita – suunniteltuina ja toteutettuina, yhdellä tilauksella!

Tavoitteenamme on tehdä sinun elämäsi helpoksi. Kerro, mitä tarvitset, tarjoamme sinulle ratkaisun. Sinun tehtäväksesi jää haluamiesi kuvien valinta ja toiveitten kertominen, ehdotusten kommentointi ja valmiin vastaanottaminen!

Meillä suunnitellut printtituotteet ovat saaneet avainlippu-merkin – se on tae korkeasta kotimaisuusasteesta.

Teemme printtituotteita aputoiminimi Hartikka Cards & Postersin alla.
Ota yhteys ja kerro toiveesi!
cards@hartikka.net
040 5288 213 / Elisa

Tarjoamme tuotteet lähtökohtaisesti suunniteltuina ja painettuina/tuotettuina, joten tarvitsemme teiltä vain kuvat ja toiveet. Teemme niistä ehdotuksen, jota vielä muokkaamme tarvittaessa toiveittenne mukaan. Osa tuotteista tehdään suoraan meillä, osa painossamme Helsingissä, ja muita kuin paperituotteita tilaamme yhteistyökkumppaneiltamme etusijassa Suomesta, toissijaisesti EU:n alueelta, ja jos ei sieltäkään löydy, niin sitten muualta. Alla on suosituimmat paperituotteemme ja Muutakin kuin paperia -sivulta voit selata muita kuin paperituotteita.

Kuvassa esimerkkinä Rauman museoille tekemämme tuotesarja, jonka kuvituksena on Kollbergilai-pitsi. Kuvassa on A5-muistikirja, pikkulehtiö, muki, viuhka, avaimenperä ja jousiheijastin. Klikkaa kuvasta ja kurkista, mitä kaikkea meillä on tarjolla!

Muutakin kuin paperia
Klikkaa lisätietoihin!

”Asiakkaana meitä ja toiveitamme kuullaan. Suunnitellessamme uutta yhteistä tuotetta, saimme hyviä vinkkejä, miten helpottaa omaa osuuttamme täällä päässä. On mukava kokea olevansa tärkeä asiakas.”
Anu Teilas, Kotkan merikeskus Vellamo, Plootu-museokauppa”Tilaamamme taideaiheiset postikortit omista kuvistamme ovat erältään melko pieniä. Sitäkin mukavammalta tuntuu saada hyvää ja asiansa osaavaa palvelua. Homma eteni ripeästi ja lopputuloksena kauniit ja hyvin myyvät kortit.”
Minna Lindberg, Akseli Gallen-Kallelan museo  


Kustantamomme Hartikka Cards & Posters kustantaa reilun kolmenkymmenen taiteilijan kuvista postikortteja. Klikkaa sivulle hartikkacards.net ja tilaa itsellesi kivat korttivalikoimat Korttikaupasta tai rekisteröidy / kirjaudu Tukkuun ja tilaa myyvimmät kortit puotiisi! Rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa, eikä tuota spammia.

Jos taasen haluat postituslistallemme, klikkaa alla olevaan uutiskirjeen tilauslomakkeelle yhteystietosi, niin saat noin kerran kuussa meiltä uusimmat uutuudet!

Tilaa uutiskirje! Saat noin kerran kuussa meiliisi uusimmat uutuudet ja muut mainitsemisen arvoiset asiat. Voit lopettaa kirjeen tilaamisen milloin haluat kirjeen alareunan linkistä.


Hartikka Cards & Posters
Päästäisenkuja 1–3, 00740 Helsinki
cards@hartikka.net
040 5288 213 / Elisa Hartikka