Tuotamme A6-postikortteja edullisesti myös pieniä määriä tilauksesta. Keräämme useita pieniä eriä samaan painokseen omien, kustantamomme korttitilausten yhteyteen, jolloin voimme tarjota pieniä, 50 kpl eriä tilaajille kohtuulliseen hintaan.

Edullinen yhteistilaus edellyttää, että painamme kortit samassa painoksessa muiden korttien kanssa. Käytämme jämäkkää, 300 g kartonkia, jonka kuvapuoli on kevyesti kiillotettu ja taustapuoli matta. Siinä kuva toistuu kauniisti ilman häiritseviä kiiltoja, ja mattapuolelle on miellyttävä kirjoittaa.

Kortin molemmat puolet painetaan nelivärisinä, eli taustapuolellekin voidaan painaa vaikkapa logo tai jotain muuta. Samaa formaattia voi käyttää myös vaikkapa flyerina, lahjakorttina tai pienenä esitteenä!

Lähetä kuvasi osoitteeseen cards@hartikka.net !

Kustantamomme Hartikka Cards & Posters kustantaa n. 40 taiteilijan kuvista postikortteja sekä verkkokaupassa myytäväksi että jälleenmyyjille. Tutustu valikoimaan hartikkacards.net !

Tilataksesi tarvitset vain valitsemasi kuvat ja muut toiveet, mitä kortteihin haluaisit. Teemme sinulle ehdotuksen, tarvittavat muutokset, ja painatamme kortit. Jos olet epävarma, ovatko kuvasi painokelpoisia, voit lähettää ne meille arvioitaviksi sitoumuksetta osoitteeseen cards@hartikka.net

Hinnat
50 kpl A6-kortteja 40,00 + alv 24% = 49,60
Samasta aineistosta seuraava 50 kpl samalla kertaa tai myöhemmin tilattuna 30,00 + alv 24% = 37,20

Kun teetät isomman määrän kerralla, painokustannus laskee. Esim. 6 x 100 kpl = 380,00 + alv 24% = 471,20. Jos sinulla on mielessäsi isompi kertatilaus, pyydä tarjous!

Myös muita materiaaleja, kokoja ja jälkikäsittelyitä on saatavilla, mutta niihin laskemme erikseen tarjouksen. Kannattaa pitää mielessä, että mitä isommasta painoksesta on kyse, sitä edullisemmaksi kappalehinta tulee. Voimme painaa vaikka yhden kappaleen, mutta sen hinta tulee suhteessa melko kalliiksi. Painotöissä aloittaminen on aina kalleinta, sen jälkeen kappaleita tulee melko edullisesti.


Hartikka Cards & Posters
Päästäisenkuja 1–3, 00740 Helsinki
cards@hartikka.net
040 5288 213 / Elisa Hartikka