Hartikalta joustavasti

Hartikka printtituotteet – Muotoilutoimisto Hartikka oy – Hartikka Cards & Posters

Ideasta joustavasti toteutukseen. Meiltä saa monipuoliset suunnittelupalvelut: mainosgrafiikkaa, painotuotteita, tuotemuotoilua. Lisäksi löydät verkkokaupastamme laajan valikoiman postikortteja. Linkit kuvissa.

Tarjoamme printtituotepalvelua helposti: valitse tuote, minkä haluaisit teettää, ja siihen sopiva kuva. Tarvittaessa autamme kuvan valinnassa, tai etsimme tuotteen, jos sellaista ei meillä sivuilla ole. Teemme sinulle ehdotuksen tuotteesta, miltä se näyttäisi ja mitä se maksaisi. Tarvittaessa vielä muokkaamme mallia, ja kun olemme molemmat siihen tyytyväisiä, siirrämme sen tuotantoon. Tuotteitten hintoihin kuuluu sekä tarvittavat suunnittelu-, kuvankäsittely-  että tuotantotyöt, ellei muuta mainita. Jos oikein monimutkaisesta työstä olisi kyse, niin sopisimme lisätyön hinnasta ennen työn aloittamista – tämä on tosin hyvin harvinaista.   

Tämä sivusto toimii näyteikkunan tavoin, se ei siis ole verkkokauppa, vaikka tuotteissa onkin hinnat ja myyntierät näkyvillä. Tämä siksi, että ennen tilausta ja kaupan lukkoon lyöntiä työt usein vaativat ensin pienen keskustelun, sekä hinnan tarkistuksia muualta tilattaville tuotteille tai tuotteitten osille. Meillä saattaa olla myös muita vaihtoehtoja tarjolla. Valitse siis tuote ja kerro meille toiveesi: printtituotteet@hartikka.net tai 040 5288 213.