Tuotamme printtejä ja julisteita tilauksesta tilaajan valitsemista kuvista. Ne voivat olla joko kustantamomme taiteilijoiden kuvia tai tilaajan omista arkistoista valittuja kuvia.

Tavoitteenamme on tehdä sinun elämäsi helpoksi. Valitse haluamasi kuvat ja lähetä ne meille – teemme tarvittavat kuvankäsittely- ja suunnittelutyöt ja lähetämme sinulle ehdotuksen. Muokkaamme tarvittaessa ja painatamme, pakkaamme ja toimitamme sinulle valmiit tuotteet.

Printit painetaan korkealaatuiselle 170 g silkinhimmeälle paperille. Siinä värit toistuvat kauniisti ilman häiritseviä kiiltoja. Toimitamme julisteet ja printit joko siltään tai pakattuina myyntipakkaukseen.

Myös suurempia kokoja on saatavilla. Kysy lisää! hello@hartikka.net tai 040 5288 213 / Elisa

Sellofaanipakkaukseen tulee printin lisäksi taustakartonki, joka jäykistää ja suojaa printtiä. Sille voidaan painaa kuvan tiedot ja vaikkapa pieni markkinointiteksti yrityksestäsi. Putkipakkaus suojaa vielä paremmin. Siinä on etiketti putken yläreunassa, jossa on kuva tuotteesta ja tuotetiedot. Etikettiäkin voimme muokata toiveittenne mukaan. Kumpaankin pakkaukseen tulee vielä mukaan pieni tarra, teipillä kiinni putken päässä tai taustakartongissa, jonka voi kiinnittää taulun taakse kehystämisen jälkeen. Siinä on kuvan ja kuvantekijän tiedot.

Hinnat ja erät A4-miniprintti; pelkkä printti
10 kpl erissä 2,90 / kpl + alv sis. yhden kuvan suunnittelutyöt
50 kpl erissä 1,64 / kpl + alv sis. max. kahden kuvan suunnittelutyöt
100 kpl erissä 1,50 / kpl + alv sis. max. neljän kuvan suunnittelutyöt

20 x 30 cm tai 20 x 20 cm tai muu samalle arkille sopiva mitta on saman hintainen kuin A4.
Voit siis sisällyttää 50 kpl erään kaksi erilaista printtiä samaan hintaan, ja 100 kpl erään jopa neljä erilaista.

Hinnat ja erät A3-juliste; pelkkä printti
10 kpl erissä 5,00 / kpl + alv sis. yhden kuvan suunnittelutyöt
50 kpl erissä 3,50 / kpl + alv sis. max. kahden kuvan suunnittelutyöt
100 kpl erissä 3,00 / kpl + alv sis. max. neljän kuvan suunnittelutyöt

30 x 40 cm tai 30 x 30 cm tai muu samalle arkille sopiva mitta on saman hintainen kuin A3.
Voit siis sisällyttää 50 kpl erään kaksi erilaista printtiä samaan hintaan, ja 100 kpl erään jopa neljä erilaista.

Julisteet ja printit

Sellofaanipakkaus
Kirkas, ohut sellofaanipussi, tarralla suljettu, joko eurorei’ällä tai ilman. Sisältää taustakartongin painettuna. Varastossa meillä on sellofaanipusseja A3, A4 ja A6 -kokoihin. Taustakartongille teipataan mukaan tarra, jossa on kuvan ja kuvantekijän tiedot kiinnitettäväksi taulun taakse kehystämisen jälkeen.
Hinta tuotteisiimme 1,80 / kpl + alv.

Putkipakkaus
Tyylikäs putkipakkaus ratkaisee myymälän esillepano-ongelmat! Putken yläreunaa kiertää etiketti, jossa on kuva tuotteesta ja tiedot kuvasta ja kuvantekijästä. Etiketin räätälöimme tarvittaessa toiveidenne mukaan. Putkessa on valkoiset tulpat päissä ja toiseen päähän on teipattu pieni tarra, jossa on kuvan ja kuvantekijän nimi. Tämä on tarkoitus kiinnittää taulun taakse kehystämisen jälkeen, mutta helpottaa myös myymälässä oikean putken löytämistä hyllystä.

Huomioi tilatessasi, että putket vievät enemmän tilaa kuin litteät printit, ja lähetyksen koko vaikuttaa kuljetuskustannuksiin.

Hinta tuotteisiimme 2,00 / kpl + alv.

Putkipakkaus

Hartikka Cards & Posters
Päästäisenkuja 1–3, 00740 Helsinki
cards@hartikka.net
040 5288 213 / Elisa Hartikka