Logot ja muu yrityksen visuaalinen ilme kertoo yrityksestä ja sen luotettavuudesta, maineesta ja tavoitteista. Ilme alkaa logosta, sen perässä seuraa muu visuaalisuus. Ilmeen yhtenäisyys on uskottavuuden tae. Lisäksi logon pitää toimia kaikissa niissä ympäristöissä, missä sitä ikinä käytetäänkin.

Logo on mainosgrafiikan kuningaslaji, mutta usein sitä hankitaan juuri silloin, kun rahaa on vähiten, eli yrityksen alkuvaiheessa. Miksi siihen sitten kannattaa vähiä rahoja heti sijoittaa? Siksi, että ammattilaisen tekemä logo antaa sen uskottavuuden, millä niitä töitä hankitaan. Se ilmentää sitä sinun yritystäsi, sen arvoja, sitä fiilistä, minkä haluat asiakkaillesi välittää.

Logo tehdään siis teille, ei meille. Koska logoa ostessa ei vielä voi tietää, mitä tekijä on tekemässä, onko se yhtään sellainen mikä omaa silmää miellyttää, teemme ne aina siten, että luonnosvaihe on meidän riskillä. Näet siis millainen siitä on tulossa jo ennen kuin päätät, ostatko sen meiltä. Jos hyväksyt luonnoksen, se viimeistellään sinulle ja siitä tehdään kaikki tarvittavat väri- ja tiedostomuodot erilaisiin käyttötarkoituksiin, ja saat siitä laskun. Jos taas et hyväksy luonnosta, ei sinulle tule laskuakaan. Et tietysti silloin voi myöskään käyttää luonnoksia. Logon hintaa voidaan sovitella muiden tilausten kanssa samaan, jolloin siitä tulee teille hintaetua. Esim. käyntikortit, kirjekuoret, bannerit, tms. tilattuna samalla kertaa tulee kertaostona edullisemmaksi kuin erikseen tilattuina.

Laita meiliä hello@hartikka.net tai soita 040 5288 213 / Elisa ja kerro, mitä sinulla on mielessäsi. Teen sinulle ehdotuksen.