Asiakaslähtöinen muotoilu

Italian Modenassa toimiva metallituotteita valmistava Malagoli Aldebrando srl. tilasi viininmaistelutilaisuuksiin pöydän. Tämä on pystypöytä, jossa levyn alla on viininlehden muotoiset lasitelineet. Vaihtoehtoisesti lehtiin voi ripustaa vaikkapa laukun.


Asiakaslähtöisyys on läsnä kaikissa projekteissa, mutta joskus se ajaa muiden tavoitteiden yli. Asiakkaalla voi olla tarpeita, jotka eivät ole sitä, mitä itse ajattelisi. Tässä esimerkiksi itse ajattelisin, että varastoitavuus olisi tärkeää, mutta se ei ollut heille tärkeää. He halusivat pöydän runkoon viinirypäleitä muistuttavaa muotokieltä ja tietysti metallilevyrakenteen, koska kyse oli metallilevyä työstävästä tehtaasta. Sellainen siitä tuli ja ihan nätti. Aika italialainen.


Tein pöydästä myös toisen version – kokoon taittuvan pystispöydän. Tämä tuote, samoin kuin viininmaistelupöytä, on metallirakenteinen, levymetallista leikattu ja taitettu, kansi puuta, ja tässä on keskellä saranat. Taittopöydän etuna on tiivis pakkautuvus säilytyslaatikkoon, eli iso määrä pöytiä pienessä tilassa. Myös design on skandinaavisempi.


Onko sinulla jokin idea mielessä, jonka haluaisit toteuttaa? Anna meidän auttaa idean toteuttamisessa! Meidän osuutemme tuotekehitysprosessissa on loppukäyttäjän, markkinoinnin ja tuotannon näkökulmien yhteensovittaminen tarkoituksenmukaisella ja esteettisellä tavalla. Ota yhteyttä niin ideoidaan yhdessä!